Pastrama de porc la gratar cu muraturi

Printeaza

Pastrama de porc la gratar cu muraturi din: pulpa de porc, ulei din samburi de struguri, boia de ardei dulce, usturoi, ceapa, cimbru, castraveti murati, gogosari murati, sare si piper.

Ingrediente:Pastrama de porc la gratar cu muraturi

  • 800 g pulpa de porc
  • 100 ml ulei din samburi de struguri
  • 3 linguri boia de ardei dulce
  • 5-6 linguri boia de ardei dulce
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 500 g castraveti murati
  • 500 g gogosari murati
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în felii de circa 2cm grosime şi puneţi feliile într-un castron. Puneţi pes­te acestea uleiul, usturoiul pisat, boiaua de ardei, ceapa tocată, cimbrul sare şi piper, proaspăt măcinat.

Omogenizaţi bine şi acoperiţi castronul cu folie de plastic. Puneţi-l la rece pentru cel puţin 48 de ore.

Frigeţi bucăţile de pastrama, astfel pregătite, pe un grătar încins şi serviţi cu castraveţi şi gogoşari muraţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.