Pastrama de porc cu usturoi din: carne de porc, cimbru, usturoi, piper, boia, sare, silitra. Ingrediente: 1 căpăţână de usturoi pisat 1 lingură sare 1 g silitră 1 linguriţă boia de ardei 3 g piper cimbru 1 kg carne de porc Mod de preparare: Se amestecă 1 căpăţână de usturoi pisat, 1 lingură sare, 1 […]
Pastrama de porc la gratar
PrinteazaPastrama de porc la gratar din: pulpa de porc, ulei din samburi de struguri, boia de ardei dulce, usturoi, ceapa, cimbru, castravet murati, gogosari murati, sare si piper.
Ingrediente:
- 800 g ceafa sau pulpa de porc
- 100 ml ulei din samburi de struguri
- 3 linguri boia de ardei dulce
- 5-6 linguri boia de ardei dulce
- 5-6 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 1 lingura cimbru uscat
- 500 g castraveti murati
- 500 g gogosari murati
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curtaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o şi scurgeţi-o bine de apă.
Tăiaţi carnea în felii de circa 2cm grosime şi puneţi feliile într-un castron.
Puneţi peste acestea uleiul, usturoiul pisat, boiaua de ardei, ceapa tocată, cimbrul sare şi piper, proaspăt măcinat.
Omogenizaţi bine şi acoperiţi castronul cu folie de plastic. Puneţi-l la rece pentru cel puţin 48 de ore.
Frigeţi bucăţile de pastrama, astfel pregătite, pe un grătar încins şi serviţi-le calde, cu garnitură de castraveţi şi gogoşari muraţi.
Pastrama de porc la gratar
Pofta buna!
Pastrama din pulpa de porc din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, boia, zahar. Ingrediente: 2 kg pulpă de porc 3 linguri sare 2 căţei de usturoi câte 1 lingură piper boia dulce zahăr 1 linguriţă azotat de sodiu 2,5 l apă Mod de preparare: Se taie carnea felii lungi şi se pun într-un […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pastrama de porc pentru gratar
- retetá de pastramá de porc
- pastrama de porc la gratar
- cum se face pastrama de porc
- cum se prepara pastrama de porc
- pastrama porc la gratar
Ce bine arata pastrama de porc la gratar
Pentru gratar este cea mai buna
Chiar ca e cea mai buna, mi-ai facut pofta