Pastrama de pui cu telina si sfecla rosie
PrinteazaO reteta delicioasa de pastrama de pui cu telina si sfecla rosie din: pastrama de pui, telina, sfecla rosie, ceapa rosie, ulei, supa de pui, seminte de coriandru, marar, sare si piper.
- pastrama de pui
- 400 g telina
- 300 g sfecla rosie fiarta
- 1 ceapa rosie
- 50 ml ulei
- 250 ml supa de pui
- 1 lingurita rasa seminte de coriandru macinate
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taiati pastrama de pui in feliute si prajitit-o in ulei pana cand se rumeneste putin. Curatati telina, spalati-o, taiati-o in feliute subtiri. Fierbeti feliutele de telina 5-6 minute. Curatati ceapa, spalati-o si taiati-o marunt si caliti-o 1-2 minute in ulei, apoi puneti-o intr-un strat uniform intr-un vas ceramic.
Peste ceapa puneti feliile de pastrama si, peste puneti felii subtiri de sfecla. Acoperiti cu feliile de telina si turnati deasupra supa de pui, Presarati cu coriandru macinat, potriviti de sare si piper si puneti vasul in cuptorul incins. Coaceti la foc potrivit 30 de minute, apoi serviti preparatul cald presarat cu marar tocat marunt.
Pastrama de pui cu telina si sfecla rosie
Pofta buna!