Pastrav cu cartofi natur

Printeaza

Pastrav cu cartofi natur din: fileuri pastrav, unt, cartofi, patrunjel, unt, sare.

Ingrediente:Pastrav_cu_cartofi_natur

  • 4 fileuri pastrav
  • 100 g unt
  • un kg cartofi
  • o legatura patrunjel
  • 50 g unt (pentru cartofi)
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă şi se pun la fiert în apă clocotită cu puţină sare. Intre timp, peştele se presară cu sare şi se pune la prăjit în unt topit.

Se lasă cât să se pătrundă, după care se ia de pe foc.

Cartofii fierţi se scot cu spumiera şi se pun apoi într-o tigaie cu unt topit, unde se sotează aproximativ 5 minute, cât să capete gust de unt.

Se pune pătrunjelul peste cartofi şi se repartizează în farfurii. Se aduc la masă cu peştele.

Pastrav cu cartofi natur

Pastrav_cu_cartofi_natur

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.