Pastrav cu Lamaie si Rozmarin din: pastrav, lamai, usturoi, ulei de masline, unt, sare, piper, frunze de dafin, rozmarin. Bucură-te de momentele speciale cu o rețetă de pastrav deosebită, gata să cucerească papilele gustative ale tuturor invitaților tăi! Acest preparat exclusivist este perfect pentru sărbători și ocazii festive. Cu o istorie bogată și o aromă […]
Păstrăv crocant, cu verdeţuri şi lămâie
PrinteazaPăstrăv crocant, cu verdeţuri şi lămâie din: pastravi, ulei de masline, sare, piper alb, patrunjel, marar, lamai, unt.
- 2 pastravi curatati
- ulei de masline
- sare si piper alb, dupa gust
- 1 legatura mare de patrunjel
- 1/2 legatura marar
- 3-4 lamai
- unt
Mod de preparare:
Ungeţi bine cu ulei păstrăvii, condimentaţi cu sare şi piper.
Tăiaţi 3 lămâi în felii subţiri, tocaţi verdeaţa şi umpleţi păstrăvii cu verdeaţă şi felii de lămâie.
Păstraţi felii de lămâie pe care le puneţi deasupra peştilor.
Stoarceţi lămâia rămasă şi stropiţi peştii cu zeama. Ungeţi păstrăvii cu unt şi asezaţi-i într-un coş pentru fript peşte.
Frigeţi-i cca 6 min pe fiecare parte, până se rumenesc frumos, cu grătarul plasat la 15 cm de jar. Serviţi-i imediat, cu lămâie.
Păstrăv crocant, cu verdeţuri şi lămâie
Pofta buna!
Păstrăv la Cuptor cu Măsline și Rozmarin
Păstrăv la Cuptor cu Măsline și Rozmarin din: pastravi, masline, ulei de masline, rozmarin, usturoi, sare, piper, lamaie, frunze de rozmarin. Este o rețetă ce îmbină aromele mediteraneene pentru a crea o experiență culinară elegantă și plină de savoare. Păstrăvul este preparat la cuptor, acoperit cu o crustă de măsline, rozmarin și ulei de măsline, […]
Păstrăv la Folie cu Legume și Ierburi Aromate
Păstrăv la Folie cu Legume și Ierburi Aromate din: file de pastrav, morcov, dovlecel, ceapa rosie, rozmarin, foi de dafin, lamaie, sare, piper, ulei de masline extravirgin, frunze de patrunjel. Este o rețetă de pește simplă, dar sofisticată, care păstrează aromele naturale ale ingredientelor într-un pachet de folie. Legumele proaspete și ierburile aromate completează savoarea […]
Pofta buna!