Pastrav in crusta de sare si rozmarin
PrinteazaPastrav in crusta de sare si rozmarin din: păstrăvi, oua, sare grunjoasa, rozmarin, cimbru uscat, lamie.
Ingrediente:
- 2 păstrăvi
- 4 albuşuri
- 2 căni sare grunjoasa
- crenguţe rozmarin
- 2 linguri cimbru uscat
- 1 lămâie
Mod de preparare:
Incingi cuptorul. Cureţi peştele de solzi şi de intestine şi îl speli. Baţi albuşurile şi apoi încorporezi sarea.
Pui cimbrul, câte o lingură, în cavitatea fiecărui peşte şi laşi deoparte.
Aşezi 4 linguri din amestecul de albuşuri pe fundul unui vastermore- zistent.
Pui peştii peste, iar cu restul amestecului îi îmbraci în totalitate.
Dai la cuptor 25-30 de minute. Când scoţi, spargi crusta de sare şi-l serveşti cu crenguţe de rozmarin şi feliutede lămâie.
Pastrav in crusta de sare si rozmarin
Pofta buna!