Pastrav cu coriandru la cuptor

Printeaza

Pastrav cu coriandru la cuptor din: pastrav, coriandru, ceapa verde, ardei iuti, telina, usturoi, sos de soia, lamaie, ulei de susan, ardei, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Pastrav cu coriandru la cuptor

  • 1 păstrăv
  • 1 legătură coriandru verde
  • 2 legături ceapă verde
  • 1 bucată mică de ghimbir
  • 2 ardei iuţi roşii
  • 1 legătură ţelină verde
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 legături coriandru verde
  • sos de soia
  • sucul de la 1 lămâie
  • ulei de susan
  • 3 ardei
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele bine, se spală şi se taie în două pe lungime. Toate legumele se spală şi se taie bastonaşe.

Intr-o folie mare de aluminiu, se pune puţin ulei de măsline, ulei de susan şi apoi câte puţin din fiecare legumă, usturoiul tăiat mai mare, peştele, peste care se toarnă sos de soia şi suc de lămâie, se sărează şi piperează.

Se pun apoi şi restul de legume, după care se împachetează folia şi se închide bine în partea de sus. Se aşază pachetul într-o tavă şi se dă 15 min. la cuptorul încins la 200°C.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.