Pastrav cu coriandru la cuptor
PrinteazaPastrav cu coriandru la cuptor din: pastrav, coriandru, ceapa verde, ardei iuti, telina, usturoi, sos de soia, lamaie, ulei de susan, ardei, sare, piper, ulei de masline.
- 1 păstrăv
- 1 legătură coriandru verde
- 2 legături ceapă verde
- 1 bucată mică de ghimbir
- 2 ardei iuţi roşii
- 1 legătură ţelină verde
- 3 căţei de usturoi
- 2 legături coriandru verde
- sos de soia
- sucul de la 1 lămâie
- ulei de susan
- 3 ardei
- sare
- piper
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Se curăţă peştele bine, se spală şi se taie în două pe lungime. Toate legumele se spală şi se taie bastonaşe.
Intr-o folie mare de aluminiu, se pune puţin ulei de măsline, ulei de susan şi apoi câte puţin din fiecare legumă, usturoiul tăiat mai mare, peştele, peste care se toarnă sos de soia şi suc de lămâie, se sărează şi piperează.
Se pun apoi şi restul de legume, după care se împachetează folia şi se închide bine în partea de sus. Se aşază pachetul într-o tavă şi se dă 15 min. la cuptorul încins la 200°C.
Pofta buna!