Pastrav la cuptor cu ceapa murata si otet de Modena din: file de pastrav, telina, praz, busuioc, patrunjel, cimbru, ceapa murata, otet, vin, fumet de peste, ulei, sare, piper.
Păstrăv cu lămaie
PrinteazaPăstrăv cu lămaie din: pastravi, lamaie, vin alb, piper verde, sare.
- 4 păstrăvi
- o lămîie
- puţin vin alb
- două linguri de piper verde,
- sare după gust
Mod de Preparare:
Se striveşte piperul verde şi se pune într-un bol. Se adaugă vinul şi sarea. Prin acest amestec se tăvălesc păstrăvii care se pun apoi în tava unsă în prealabil cu ulei.
După aproximativ 10 minute se adaugă zeama de la lămîie şi se mai lasă puţin la foc domol. Se ornează cu pătrunjel şi felii de lămîie.
Păstrăv cu lămaie
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Pastrav la gratar cu patrunjel si busuioc
Pastrav la gratar cu patrunjel si busuioc din: patravi, lamai, patrunjel, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 4 păstrăvi, curăţaţi 2 lămâi 1 legătură cu pătrunjel verde sare piper busuioc proaspăt Mod de preparare: Asezonează peştele după gust. Taie mărunt pătrunjelul şi busuiocul. Introdu verdeaţa în interiorul peştelui. Taie lămâile în felii subţiri şi introdu câte 2-3 […]
Pastravi rasol cu legume
Pastravi rasol cu legume din: pastrav, otet, sare, ulei, lamaie, legume, verdeata. Ingrediente: 4-6 păstrăvi 2 linguri cu oţet sare 3-4 linguri cu ulei de măsline 1/2 lămâie legume fierte crenguţe de verdeaţă Mod de preparare: Curăţaţi păstrăvii de intestine, înlăturaţi-le capetele, puneţi la fiert în apa care clocoteşte în care aţi pus 2 […]