Pastrav cu sos a la grec

Printeaza

Pastrav cu sos a la grec din: pastravi, morcovi, patrunjel, dafin, ulei, zeama de lamaie, verdeata.

Ingrediente:Pastrav cu sos a la grec

  • 200 g păstrăvi
  • 3-4 felii morcovi
  • 2-3 felii pătrunjel
  • 2-3 felii cartofi
  • 1 foaie de dafin
  • 5 g ulei
  • 1 linguriţă zeamă de lămîie
  • verdeaţă tocată

 

Mod de preparare:

Se fierbe zarzavatul. Se curăţă păstrăvii, se spală şi se pun să fiarbă 10-15 minute în zeama în care a fiert zarzavatul cu foaia de dafin.

Se scot din zeamă şi se servesc cu sosul preparat prin ames­tecarea uleiului cu zeama de lămaie, apă şi ver­deaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.