Păstrăv cu sos de unt si patrunjel

Printeaza

Păstrăv cu sos de unt si patrunjel

Ingrediente:Pastrav cu sos de unt si patrunjel

  • 1 păstrăv
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri unt
  • 1 legătură pătrunjel
  • sucul unei lămâi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi păstrăvul foarte bine atât la interior, cât şi la exterior şi-l tai apoi in bucăţi mai mici, înlăturând capul şi coada, freci bucăţile prin făină şi le prăjeşti în ulei.

Pregăteşti apoi un sos din cele 2 linguri de unt pe care le topeşti, apoi vei adăuga pătrunjelul tocat, sare, oiper şi sucul de lămâie strecurat.

Când peştele este gata îl aşezi frumos pe o farfurie, iar sosul (pe care îl vei ţine, după ce untul s-a topit, circa 2 minute pe foc foarte mic) il vei turna peste peşte in mod egal.

Păstrăv cu sos de unt si patrunjel

Pastrav cu sos de unt si patrunjel

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • pastrav cu sos de patrunjel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.