Păstrăv cu sos de unt si patrunjel
PrinteazaPăstrăv cu sos de unt si patrunjel
- 1 păstrăv
- 2 linguri ulei
- 2 linguri făină
- 2 linguri unt
- 1 legătură pătrunjel
- sucul unei lămâi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi păstrăvul foarte bine atât la interior, cât şi la exterior şi-l tai apoi in bucăţi mai mici, înlăturând capul şi coada, freci bucăţile prin făină şi le prăjeşti în ulei.
Pregăteşti apoi un sos din cele 2 linguri de unt pe care le topeşti, apoi vei adăuga pătrunjelul tocat, sare, oiper şi sucul de lămâie strecurat.
Când peştele este gata îl aşezi frumos pe o farfurie, iar sosul (pe care îl vei ţine, după ce untul s-a topit, circa 2 minute pe foc foarte mic) il vei turna peste peşte in mod egal.
Păstrăv cu sos de unt si patrunjel
Poftă bună!
Incoming search terms:
- pastrav cu sos de patrunjel