Pastrav cu spanac
PrinteazaPastrav cu spanac din: pastravi, spanac, ceapa, ulei, lamaie, maghiran, sare si piper.
- 8 pastravi
- 500 g spanac
- 1 ceapa
- 500 ml ulei
- 1 lamaie
- 1 lingurita rasa maghiran uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curtati pestii, spalati-i si presarati-i cu sare si piper. Prajiti-i in 50 ml ulei pana se patrund bine si se rumenesc furmos pe ambele parti. Separat, intr-o alta tigaie, caliti in uleiul ramas si 2-3 linguri de apa, ceapa curatata, spalata si tocata marunt. Dupa 1-2 minute, adaugati spacul si caliti-l impreuna cu ceapa, 10 minute, la foc mic.
Puneti spanacul intr-o tava, puneti deasupra pastravii prajiti si presarati deasupra maghiranul uscat. Puneti tava la cuptor, la foc potrivit si coaceti pestele si spanacul inca 10-15 minute.
Pastrav cu spanac
Pofta buna!
Mie nu-mi place spanacul de nici o culoare