Pastrav cu unt

Printeaza

Pastrav cu unt din: pastrav, unt, fasole, morcovi, cartofi, zeama de lamaie, verdeata, ulei.

Ingrediente:Pastrav cu unt

  • 200 g pâstrâv
  • 5 g unt
  • 1 lingura fasole verde fiarta
  • 3-4 felii morcovi fierţi
  • 3-4 felii de cartofi fierţi
  • zeama de lămaie
  • verdeaţă
  • 5 g ulei

 

Mod de preparare:

Se fierbe păstrăvul 5-10 minute, se scoate din apă, se scurge, avand grijă să rămană întreg.

Se prăjeşte pe ambele părţi în untul fierbinte.

Se serveşte cu legume fierte, amestecate cu uleiul şi verdeaţa to­cată.

Zeama de lămaie se adaugă la masă.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Pastrav in sos de praz

Pastrav in sos de praz

Pastrav in sos de praz din: ceapa, praz, pastrav, sare, unt, vin, fond de peste, oregano, cimbru, piper, praf de usturoi, piper cayenne, boia, smantana. Ingrediente: 2 cepe 2 fire de praz 12 fileuri de păstrăv sare 100 g unt 250 ml vin alb 250 ml fond de peşte câte 1/2 linguriţă de oregano şi […]

Pastrav la gratar cu ciuperci

Pastrav la gratar cu ciuperci

Pastrav la gratar cu ciuperci din: pastravi, sare, lamaie, rozmarin, costita afumata, ciuperci, ulei, cimbru, boia. Ingrediente: 4 păstrăvi (curăţaţi) sare zeama de la 1 lămâie 4 crenguţe de rozmarin 12 felii de costiţă afumată 6-8 ciuperci champignon mari 2 linguri de ulei de măsline 1/2 linguriţă de cimbru uscat 1 linguriţă de boia dulce […]

Pastrav fript cu frigarui

Pastrav fript cu frigarui

Pastrav fript cu frigarui din: pastravi, file de cod, lamai, gogosari, ceapa, ardei gras, dafin, ReduSalt, condimente, otet, faina sau amidon, margarina, ulei, apa, piper, salvie. Ingrediente: 2 păstrăvi 1 file de cod 2 lămâi 2 gogoşari muraţi 1 ceapă roşie 1 ardei gras galben 1-2 foi de dafin ReduSalt condimente pentru peşte Pentru sos: […]

Rulada cu pastrav si spanac

Rulada cu pastrav si spanac

Rulada cu pastrav si spanac din: pastrav, smantana, unt, apa, faina, paine, lamaie, spanac, usturoi, lapte, cherry, oua, sare, piper, marar. Ingrediente: 450 g păstrăv sau alt peşte (file) 230 g smântână 120 g unt 200 ml apă 400 g făină 100 g pâine graham 1 lămâie şi 1/2 pentru ornat 400 g spanac 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.