Peste la cuptor cu legume si Gouda din: file de cod, zeama de lamaie, ulei, ceapa, dovlecei, vanata, oua, lapte, nucsoara, branza. Ingrediente: 4×125 g fileuri de cod 1-2 linguriţe cu zeamă de lămâie 3 linguri cu ulei de măsline+uns tava 2 căţei de usturoi, tăiaţi mărunt 5-6 cepe verzi, tăiate inele 4-5 crenguţe de […]
Păstrăv la cuptor cu ciuperci şi smântână
PrinteazaPăstrăv la cuptor cu ciuperci şi smântână din: pastravi, smantana, ciuperci champignon, morcovi, ceapa, lamaie, ulei, sare, piper.
- 2 pastravi
- 200 ml smantana
- 250 g ciuperci champignon
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 lamaie
- 5 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ungi peştele cu 2 linguri ulei şi îl condimentezi pe ambele părţi cu sare şi piper.
Ungi un vas de yena cu uleiul rămas.
Tai ceapa solzişori mai mari şi morcovii rondele.
Pui jumătate din legume în vas, iar peste ele adaugi peştele pus înainte pe felii de lămâie, apoi celelalte legume şi dai totul la cuptor pentru 15 minute.
Speli ciupercile, le condimentezi cu sare şi piper şi le tai în bucăţi mai mari.
Scoţi vasul din cuptor, adaugi ciupercile, iar deasupra adaugi smântână.
Dai din nou vasul la cuptor pentru 20 de minute.
Când este gata peştele, îl poţi servi cu mămăliguţă caldă.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Peste la cuptor cu fenicul
Peste la cuptor cu fenicul din: peste, ulei de masline, suc de lamaie, fenicul, rozmarin, sote de cartofi, sare si piper. Ingrediente: 120-150 g de pește 30 ml ulei de masline 1 lingurita de suc de lamaie fenicul fiert rozmarin sote de cartofi sare si piper dupa gust Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pastrav la cuptor cu ciuperci