Pastrav la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Printeaza

Pastrav la cuptor cu sos de rosii si usturoi din: pastravi, usturoi, ceapa, sos de rosii, vin alb, unt, sare si piper.

Ingrediente:Pastrav_la_cuptor_cu_sos_de_rosii_si_usturoi

  • 4 pastravi
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ceapa
  • 300ml sos de rosii
  • 200ml vin alb
  • 100g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spalam pastravii si ii curatam. Ii presaram apoi cu sare si piper, iar in interiorul fiecaruia punem un cubulet de unt.

Ii asezam in tava, turnam vinul si sosul de rosii. Coacem 40 minute la foc moderat.

Preparam mujdeiul de usturoi. Ii servim stropiti cu mujdei sau lamaie.

Pastrav la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Pastrav_la_cuptor_cu_sos_de_rosii_si_usturoi

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pastrav la cuptor cu sos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.