Pastrav fiert

Printeaza

Pastrav fiert

Ingrediente:Pastrav fiert

  • 1 kg peşte
  • 1, 1/2 lămîie
  • 500 g cartofi
  • 1 lingură unt
  • 1 legătură pătrunjel

Mod de preparare:

Alegem păstrăvi mici, îi curăţăm, îi spălăm şi cu 10-15 minute înainte de a servi la masă, îi punem în vasul de peşte, în apă clocotită şi sărată. Acoperim şi lăsăm să fiarbă încet 10-12 minute.

Tragem vasul de la foc şi scoatem gră­tarul cu păstrăvii ; îi punem fierbinţi în farfurie, garnisim cu felii de lămîie tăiate în două şi cu cartofi fierbinţi, opăriţi cu unt. Presărăm frunze de pătrunjel.

Servim la masă cu unt topit, strecurat printr-un tifon, sau cu sos olandez.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pastrav fiert
  • https://www restaurantedelux ro/pastrav-fiert html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.