Pastrav file de porumb cu ciuperci marinate
PrinteazaPastrav file de porumb cu ciuperci marinate din: file de pastrav, faina de porumb, faina alba, oua, ciuperci, usturoi, ardei iute, masline, sare, piper.
- 200 gr file de pastrav
- 30 gr faina de porumb
- 10 gr faina alba
- 1 ou
- 100 gr ciuperci champignon
- 5 gr usturoi
- 1 gr ardei iute
- 20 gr ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se filetează păstrăvul proaspăt. Se pun împreună făina de porumb şi oul şi se obţine un amestec. Păstrăvul se dă prin făina albă şi prin amestecul obţinut mai sus apoi se bagă la cuptor pentru 20 de minute.
Ciuperciile se spală, se curăţă, se taie lamele şi se pun la marinat cu pătrunjel, usturoi, ulei de măsline, ardiei iute, timp de 15 minute. Se montează fileul de păstrăv peste patul de ciuperci.
Poftă bună!