Pastrav file de porumb cu ciuperci marinate

Printeaza

Pastrav file de porumb cu ciuperci marinate din: file de pastrav, faina de porumb, faina alba, oua, ciuperci, usturoi, ardei iute, masline, sare, piper.

Ingrediente:Pastrav file de porumb cu ciuperci marinate

  • 200 gr file de pastrav
  • 30 gr faina de porumb
  • 10 gr faina alba
  • 1 ou
  • 100 gr ciuperci champignon
  • 5 gr usturoi
  • 1 gr ardei iute
  • 20 gr ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se filetează păstrăvul proaspăt. Se pun împreună făina de porumb şi oul şi se obţine un amestec. Păstrăvul se dă prin făina albă şi prin amestecul obţinut mai sus apoi se bagă la cuptor pentru 20 de minute.

Ciuperciile se spală, se curăţă, se taie lamele şi se pun la marinat cu pătrunjel, usturoi, ulei de măsline, ardiei iute, timp de 15 minute. Se montează fileul de păstrăv peste patul de ciuperci.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.