Pastrav fript cu verdeturi

Printeaza

Pastrav fript cu verdeturi din: pastrav, ulei, sare, piper, patrunjel, marar, lamai, unt.

Ingrediente:

  • 2 păstrăvi curăţaţi
  • ulei de măsline
  • sare şi piper alb, după gust
  • 1 legătură mare de pătrunjel
  • 1/2 legătură mărar
  • 3-4 lămâi
  • unt

 

Mod de preparare Pastrav fript cu verdeturi:

Ungeţi bine cu ulei păstrăvii, condimentaţi cu sare şi piper.

Tăiaţi 3 lămâi în felii subţiri, tocaţi verdeaţa şi umpleţi păstrăvii cu verdeaţă şi felii de lămâie.

Păstraţi felii de lămâie pe care le puneţi deasupra peştilor.

Stoarceţi lămâia rămasă şi stropiţi peştii cu zeama. Ungeţi păstrăvii cu unt şi aşezaţi-i într-un coş pentru fript peşte.

Frigeţi-i cca 6 min pe fiecare parte, până se rumenesc frumos, cu gratarul plasat la 15 cm de jar.

Serviţi-i imediat, cu lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.