Pastrav cu garnitura de cartofi

Printeaza

O reteta de pastrav cu garnitura de cartofi din: pastravi, rosii, cartofi, unt, patrunjel verde, sare si piper.

Ingrediente:Pastrav cu garnitura de cartofi

  • 4 pastravi
  • 2 rosii
  • 400 g cartofi
  • 100 g unt
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală bine interiorul fiecăruia se pune de unt şi se presară sare şi împachetează fiecare peşte în tolie staniol şi se coc 15 minute pe fiecare parte, pe grătarul bine încins. Tot pe grătar se coc şi roşiile.

Se fierb cartofii decojiţi şi tăiaţi cuburi. Se scot peştii din folie, se pun pe platou, se adaugă cartofii şi roşiile. Se stropeşte totul cu suc de lămâie-şi se presară pătrunjel tocat.

Pastrav cu garnitura de cartofi

Pastrav cu garnitura de cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.