Pastrav cu garnitura de cartofi
PrinteazaO reteta de pastrav cu garnitura de cartofi din: pastravi, rosii, cartofi, unt, patrunjel verde, sare si piper.
- 4 pastravi
- 2 rosii
- 400 g cartofi
- 100 g unt
- patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă şi se spală bine interiorul fiecăruia se pune de unt şi se presară sare şi împachetează fiecare peşte în tolie staniol şi se coc 15 minute pe fiecare parte, pe grătarul bine încins. Tot pe grătar se coc şi roşiile.
Se fierb cartofii decojiţi şi tăiaţi cuburi. Se scot peştii din folie, se pun pe platou, se adaugă cartofii şi roşiile. Se stropeşte totul cu suc de lămâie-şi se presară pătrunjel tocat.
Pastrav cu garnitura de cartofi
Pofta buna!