Pastrav la gratar cu garnitura de cartofi

Printeaza

Pastrav la gratar cu garnitura de cartofi din: cartofi, unt, pastravi, rosii, patrunjel verde, sare, piper.

Ingrediente

  • 400 g cartofi
  • 100 g unt
  • 4 păstrăvi
  • 2 roșii
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăță și se spală bine păstrăvii. În interiorul fiecaruia se pune un cubuleț de unt și se presară sare și piper.

Se împachetează fiecare pește în folie de staniol și se coc 15 minute pe fiecare parte, pe grătarul bine încins.

Tot pe grătar se coc și roșiile.

Se fierb cartofii decojiți și tăiați cuburi. Se scot peștii din folie, se pun pe platou, se adaugă cartofii și roșiile.

Se stropește totul cu suc de lămâie și se presară pătrunjel tocat.

 

Pastrav la gratar cu garnitura de cartofi

Pastrav_la_gratar_cu_garnitura_de_cartofi

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.