Pastrav la gratar cu garnitura de cartofi
PrinteazaPastrav la gratar cu garnitura de cartofi din: cartofi, unt, pastravi, rosii, patrunjel verde, sare, piper.
Ingrediente
- 400 g cartofi
- 100 g unt
- 4 păstrăvi
- 2 roșii
- pătrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăță și se spală bine păstrăvii. În interiorul fiecaruia se pune un cubuleț de unt și se presară sare și piper.
Se împachetează fiecare pește în folie de staniol și se coc 15 minute pe fiecare parte, pe grătarul bine încins.
Tot pe grătar se coc și roșiile.
Se fierb cartofii decojiți și tăiați cuburi. Se scot peștii din folie, se pun pe platou, se adaugă cartofii și roșiile.
Se stropește totul cu suc de lămâie și se presară pătrunjel tocat.
Pastrav la gratar cu garnitura de cartofi
Pofta buna!