Supă Cremă de Fazan din: fazan, ulei, ceapa, morcovi, telina, supa, smantana, dafin, cimbru, sare, piper, patrunjel. Când vine vorba de preparatele culinare rafinate, supa cremă de fazan ocupă un loc special. Această supă cremoasă și bogată îmbină carnea delicată de fazan cu o selecție de legume, smântână și condimente, oferind o experiență gustativă de […]
Pastrav la gratar cu garnitura de cartofi
PrinteazaPastrav la gratar cu garnitura de cartofi din: cartofi, unt, pastravi, rosii, patrunjel verde, sare, piper.
Ingrediente
- 400 g cartofi
- 100 g unt
- 4 păstrăvi
- 2 roșii
- pătrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
curăță și se spală bine păstrăvii. În interiorul fiecaruia se pune un cubuleț de unt și se presară sare și piper.
împachetează fiecare pește în folie de staniol și se coc 15 minute pe fiecare parte, pe grătarul bine încins.
Tot pe grătar se coc și roșiile.
fierb cartofii decojiți și tăiați cuburi. Se scot peștii din folie, se pun pe platou, se adaugă cartofii și roșiile.
stropește totul cu suc de lămâie și se presară pătrunjel tocat.
Pastrav la gratar cu garnitura de cartofi
Pofta buna!
Pui la Grătar cu Lemongrass din: piept de pui, lemongrass, usturoi, sos de soia, ulei de susan, miere, suc si coaja de lamaie, sare, piper. Redescoperiți plăcerea de a găti pui la grătar cu o notă exotică, adăugând aromă și savoare cu lemongrass, usturoi și sos de soia. Această rețetă este perfectă pentru a aduce […]