Pastrav la gratar cu garnitura din: pastrav, cimbru, rozmarin, lamaie, foi de dafin, ulei, sare, ceapa rosie, rosioare, fasole verde, patrunjel si unt.
Fasolea se decongeleaza si se lasa la scurs. Peştele se curăţă, se spală şi se şterge.
Se presară cu sare la interior şi în fiecare se pune câte o foaie de dafin, o felie de lămâie, puţin cimbru şi puţin rozmarin.
Se unge fiecare peşte cu ulei şi se aşază câte opt minute pe fiecare parte, pe grătarul încins.
Fasolea bine scursă se sotea-ză în unt. Ceapa se taie rondele, la fel roşiile, iar pătrunjelul se mărunţeşte.
Se aduce peştele la masă cu ceapă, roşii, pătrunjel şi fasolea sotată alături.
Pastrav la gratar cu garnitura
Pofta buna!
Poate iti place si:
Pastrav la gratar cu usturoi sau lamaie din: pastrav, malai, usturoi, ulei, marar, lamaie. Ingrediente: 1 kg pastrav 100 g malai 4 linguri ulei 1 legatura de marar 1 capatana usturoi 1 lamaie Mod de preparare: Se curăţă bine păstrăvii, se spală şi se taie în bucăţi de mărime potrivită. După ce s-a încins […]
Pastrav la gratar cu avocado si rucola din: păstrăvi proaspeţi, cumin, patrunjel, suc de lamaie, frunze de rucola, avocado, iaurt, usturoi, boia dulce, sare, piper. Ingrediente: 4 păstrăvi proaspeţi, curăţaţi cumin pătrunjel suc de lămâie 600 g frunze de rucola 120 g avocado Pentru vinegretă: 100 g iaurt 1 căţel de usturoi 1 praf boia dulce […]
Păstrăv picant la grătar din: pastravi, chimen, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, piper, verdeata, sare. Ingrediente: 4 pastravi (250 g fiecare) curatati si spalati 1 lingurita chimen macinat 3 linguri ulei de masline 2 linguri suc de lamaie 2-3 catei de usturoi pisati 1/2 lingurita piper 1 crenguta de verdeata pentru garnisire sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Bun pastravul la gratar