Pastrav infasurat in bacon
PrinteazaPastrav infasurat in bacon din: pastrav, bacon, usturoi, ulei, zeama de lamaie, boia, ghimbir, rozmarin.
- 3 păstrăvi potriviţi
- 300 g bacon
- 4 căţei de usturoi
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 linguri zeamă de lămâie
- boia de ardei dulce
- ghimbir ras
- rozmarin
Mod de preparare:
Cureţi usturoiul, îl zdrobeşti şi îl freci cu ulei, un praf de sare şi zeamă de lămâie până devine un fel de maioneză. Adaugi restul condimentelor, după gust, şi amesteci bine.
Cureţi păstrăvii, îi speli şi-i usuci bine cu prosoape absorbante. îi crestezi cu un cuţit bine ascuţit pe toată suprafaţa. Ii ungi în interior şi exterior cu acest amestec, apoi îi înfăşori, pe fiecare în parte, cu două felii de bacon.
Aşezi păstrăvii pe grătar şi îi rumeneşti câte două minute pe fiecare parte. Ii serveşti imediat, garnisiţi cu rozmarin.
Pastrav infasurat in bacon
Pofta buna!