Pastrav cu lamaie si marar

Printeaza

Pastrav cu lamaie si marar din: marar, pastravi, ulei, condiment universal, condimente pentru peste, lamai, dressing pentru salata.

Ingrediente:

  • 1 legătură de mărar
  • 4 păstrăvi
  • 4 linguri de ulei
  • Knorr Delicat condiment universal
  • Knorr Condimente pentru peşte
  • 2 lămâi
  • 2 dressing-uri Knorr Salad Dressing tzatziki

 

Mod de preparare:

Se spală mărarul şi se toacă cât mai mărunt. Se curăţă peştele şi se spală.

Se unge peştele cu ulei pe deasupra şi se presară Knorr Condimente pentru peşte, înăuntru se introduce mărar şi se presară Knorr Delicat condiment universal.

Se aşează păstrăvul, învelit în folie de aluminiu, pe tavă şi se bagă la cuptor, lăsându-se câte 7 minute pe fiecare parte.

Se stoarce zeamă de la o lămâie, iar cea de-a doua se taie bucăţele. Se stropeşte păstrăvul cu zeamă de lămâie.

Se aşează bucăţelele de lămâie peste peşte.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.