Păstrăv cu legume şi bere

Printeaza

Păstrăv cu legume şi bere din: pastravi, ciuperci, telina, morcovi, fenicul, rosii, bere blonda, usturoi, scortisoara, menta, sare, piper, smantana, castraveti.

Ingrediente:Pastrav_cu_legume_si_bere

  • 4 pastravi
  • 500 g ciuperci
  • o telina mica
  • doi morcovi
  • doua bucati de fenicul
  • 4 rosii mari
  • 500 ml bere blonda
  • 4 catei de usturoi
  • 4 betisoare de scortisoara
  • 8 fire de menta verde
  • sare
  • piper
  • smantana
  • castraveti verzi

 

Mod de preparare:

Păstrăvii se curăţă, se eviscerează şi se spală. Ciupercile se spală, se scurg de apă şi se taie jumătăţi sau sferturi.

Ţelina şi morcovii se curăţă de coajă, se spală şi se taie felii subţiri. Feniculul se spală şi se taie peştişori sau felii subţiri.

Se condimentează păstrăvii cu sare şi piper, se umplu cu legume, fire de mentă şi se aşază fiecare pe foiie de aluminiu.

Se strânge folia la capete, se acoperă peştii cu ciuperci şi roşii feliate, se presară scorţişoara ruptă în bucăţi şi usturoiul feliat.

Se toarnă bere peste fiecare, se condimentează, se strânge folia de aluminiu şi se pune fiecare pachet pe o tavă.

Se introduc în cuptorul încins şi se coc la foc mediu 25-30 de minute.

Când sunt gata se scot pe farfurii şi se desface folia de aluminiu cu grijă ca să iasă aburul.

Se serveste ca atare, cu smantana sau salata de castraveti cu menta, usturoi si smantana.

Păstrăv cu legume şi bere

Pastrav_cu_legume_si_bere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.