Piftie Tradițională Românească din: picioare si urechi de porc, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, boabe de piper, frunze de dafin, sare. Rețeta noastră de piftie tradițională românească este o îmbinare perfectă între gust, tradiție și nutriție. Această delicatesă culinară, cu rădăcini adânci în istoria gastronomică a României, reprezintă un adevărat festin pentru iubitorii de preparate […]
Pastrav cu legume la cuptor
PrinteazaPastrav cu legume la cuptor: cartofi, ardei gras, rosii, usturoi, sardele, masline negre, ulei, vin alb, boia, maghiran, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 păstrăv
- 750 g cartofi
- 4 ardei graşi roşii
- 400 g roşii
- 3 căţei de usturoi
- 1 conservă sardele în ulei
- 2 linguri măsline negre
- ulei
- vin alb
- măghiran
- boia
- sare
- piper
- rozmarin
Mod de preparare:
Pastrav cu legume la cuptor: Speli cartofii, îi fierbi în coajă, îi cureţi de coajă şi îi tai în sferturi. Cureţi ardeii, îi speli, îi tai fâşii.
Opăreşti roşiile 1 minut în apă clocotită, le decojeşti şi le tai în sferturi. Cureţi şi păstrăvul, îl speli bine, îl crestezi, îl umpli cu sardele şi-l aşezi într-o tavă cu ulei.
Adaugi ardeii, roşiile, măslinele şi usturoiul tăiat mărunt. Torni puţin vin alb, presari boia, sare, piper şi măghiran după gust şi dai tava la cuptor pentru 35 de minute.
Prăjeşti cartofii în ulei încins şi, când sunt gata, îi presari cu sare, piper şi rozmarin.
Scoţi peştele cu garnitura pe un platou şi aranjezi alături şi cartofii prăjiţi.
Pofta buna!
Remedii naturiste cu sfecla rosie
Remedii naturiste cu sfecla rosie. Sfecla roșie este un ingredient popular în remedii naturiste datorită conținutului său bogat în nutrienți, inclusiv fibre, vitamine (precum vitamina C), minerale (cum ar fi fierul și magneziul) și antioxidanți. Iată câteva remedii naturiste care pot fi realizate cu sfecla roșie: Suc de sfeclă roșie: Sucul poate fi consumat zilnic […]