Pastrav cu legume al dente
PrinteazaPastrav cu legume al dente din: pastravi, morcovi, dovlecei, broccoli, ulei, ceapa verde, sare si piper.
Ingrediente:
- 4 pastravi
- 2 morcovi
- 2 dovlecei
- 1 buchet broccoli
- 50 ml ulei
- cateva fire de ceapa verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Toate legumele se spală, rădăcinoasele se taie felii cât mai fine, iar broccoli se rupe în bucheţele fine.
Intr-o tigaie se încinge uleiul şi se pun toate legumele să se soteze.
Se învârte tigaia de câteva ori astfel încât toate legumele să fie cuprinse de ulei. Se lasa maxim 0 minute.
Pestele spalat se presara cu sare, iar gratarul se incinge si se unge cu un pic de ulei.
Se frige pestele cate 5 minute pe fiecare parte. La masa se aduc, pe un platou, pestele si legumele presarate cu ceapa verde tocata fin.
Pastrav cu legume al dente
Pofta buna!
Pastravul imi place si mie