Pastrav cu legume al dente

Printeaza

Pastrav cu legume al dente din: pastravi, morcovi, dovlecei, broccoli, ulei, ceapa verde, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 pastravi
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 buchet broccoli
  • 50 ml ulei
  • cateva fire de ceapa verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toate legumele se spală, rădăcinoasele se taie felii cât mai fine, iar broccoli se rupe în bucheţele fine.

Intr-o tigaie se încinge uleiul şi se pun toate legumele să se soteze.

Se învârte tigaia de câteva ori astfel încât toate legumele să fie cuprinse de ulei. Se lasa maxim 0 minute.

Pestele spalat se presara cu sare, iar gratarul se incinge si se unge cu un pic de ulei.

Se frige pestele cate 5 minute pe fiecare parte. La masa se aduc, pe un platou, pestele si legumele presarate cu ceapa verde tocata fin.

 

Pastrav cu legume al dente

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Pastravul imi place si mie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.