Păstrăv la Cuptor cu Măsline și Rozmarin din: pastravi, masline, ulei de masline, rozmarin, usturoi, sare, piper, lamaie, frunze de rozmarin. Este o rețetă ce îmbină aromele mediteraneene pentru a crea o experiență culinară elegantă și plină de savoare. Păstrăvul este preparat la cuptor, acoperit cu o crustă de măsline, rozmarin și ulei de măsline, […]
Păstrăv cu legume si sos
PrinteazaPăstrăv cu legume si sos din: pastrav, ceapa, broccoli, ceapa verde, rosii cherry, vin alb, otet de mere, frunze de busuioc, oregano, ulei de masline extravirgin, unt, sare, piper.
- 400 – 450 g pastrav
- 1 ceapa tocata fin
- 150 g broccoli
- 4 fire de ceapa verde
- 4 rosii cherry
- 1 ceasca cu vin alb sec
- 1/2 ceasca cu otet de mere
- 2-3 frunze de busuioc verde
- oregano uscat
- 1 lingura ulei de masline extravirgin
- 50 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Păstrăvul, împreună cu legumele, îl pui într-un vas, deasupra unei oale cu apă clocotită.
Pui busuiocul, oregano, sare şi piper şi acoperi cu un capac, lăsând să fiarbă aproximativ 20 de minute.
Intre timp prepari sosul: într-o cratiţă, pui la fiert ceapa tocată fin, vinul şi oţetul alb.
Laşi să fiarbă, până mai scade şi, imediat adaugi untul rece tăiat cubuleţe şi amesteci continuu până obţii o compoziţie cremoasă alb-gălbui.
Pe o farfurie, albă, rotundă, întinsă aşezi mai întâi legumele făcute la abur, peste peste ele si sosul deasupra.
Păstrăv cu legume si sos
Pofta buna!
Păstrăv la Folie cu Legume și Ierburi Aromate
Păstrăv la Folie cu Legume și Ierburi Aromate din: file de pastrav, morcov, dovlecel, ceapa rosie, rozmarin, foi de dafin, lamaie, sare, piper, ulei de masline extravirgin, frunze de patrunjel. Este o rețetă de pește simplă, dar sofisticată, care păstrează aromele naturale ale ingredientelor într-un pachet de folie. Legumele proaspete și ierburile aromate completează savoarea […]
Pofta buna!
Nu-mi place pestele!