Păstrăv cu porumb si brocoli

Printeaza

O reteta de savuroasa de Păstrăv cu porumb si brocoli din: pastravi, broccoli, boabe de porumb, ulei, oregano, sirop de rodie, sare si piper.

Ingrediente:Pastrav_cu_porumb_si_brocoli

  • 2 pastravi
  • 300 g broccoli
  • 150 g boabe de porumb dulce
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 2 linguri sirop de rodie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Desfaceţi brocoli în bucheţele şi fierbeţi-le în apă cu sare 20 de minute. Scurgeţi-le bine de apă şi puneţi-le într-o tigaie, în ulei încins.

Adăugaţi şi boabele de po­rumb, acoperiţi tigaia cu un capac şi căliţi la foc potrivit 5 minute.

Puneţi, apoi în tigaie păstrăvii curăţaţi şi spălaţi, presăraţi cu oregano şi potriviţi de sare şi piper.

Acoperiţi şi lăsaţi să se călească înăbuşit 10 minute, apoi întoarceţi păstrăvii şi mai lăsaţi încă 6-7 minute să se prăjească.

Serviţi păstrăvii cu garnitură de brocoli şi porumb şi stropiţi totul cu sosul de rodie.

Păstrăv cu porumb si brocoli

Pastrav_cu_porumb_si_brocoli

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.