Pastrav prajit cu malai

Printeaza

Pastrav prajit cu malai din: pastravi, malai, ulei, sare, piper, lamaie.

Ingrediente:Patrav_prajit_cu_malai

  • 5-6 pastravi mijlocii
  • 3 linguri de malai
  • ulei
  • sare
  • piper
  • lamaie

 

Mod de preparare:

Pestele se curăţă, se sărează şi se lasă să stea timp de 30 de min. Apoi se usucă într-un prosop de hârtie, se dă prin mălai şi se prăjeşte în ulei încins. Se aşează într-o farfurie şi se ornează cu felii de lămâie. Se serveşte cu mămăligută sau garnitură de legume.

Pastrav prajit cu malai

Patrav_prajit_cu_malai

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.