Păstrăv rece cu maioneză

Printeaza

O reteta de pastrav rece cu maioneza din: file de pastrav, maioneza, smantana, suc de lamaie, sare, piper, frunza de dafin, boabe de piper, otet de vin alb, nasturel si paine taraneasca.

Ingrediente:Păstrăv rece cu maioneză

  • 300g file de păstrăv
  • 4 linguri de maioneză
  • 2 linguri de smântână
  • 1 lingură suc de lămâie
  • sare şi piper
  • 1 frunză de dafin
  • 3 boabe de piper
  • 1 lingură oţet de vin alb
  • 1 mână mare de năsturel (sau valeriană), tocat
  • 4 felii de pâine ţărănească, prăjite

 

Mod de preparare:

Într-o tigaie, se pune la fiert apă (cât să acopere fileul), împreună cu oţetul, dafinul şi piperul. Se adaugă fileul, se aşteaptă să fiarbă din nou, apoi se stinge focul, se acoperă tigaia şi se dă deoparte, timp de 10 minute.

Se scurge peştele, se lasă să se răcească, apoi se rupe în bucăţele. Se amestecă împreună cu maioneza şi năsturelul, apoi se pune pe feliile de pâine.

Păstrăv rece cu maioneză

Păstrăv rece cu maioneză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.