Pastrav cu Lamaie si Rozmarin din: pastrav, lamai, usturoi, ulei de masline, unt, sare, piper, frunze de dafin, rozmarin. Bucură-te de momentele speciale cu o rețetă de pastrav deosebită, gata să cucerească papilele gustative ale tuturor invitaților tăi! Acest preparat exclusivist este perfect pentru sărbători și ocazii festive. Cu o istorie bogată și o aromă […]
Pastrav cu sfecla rosie si sos rece de hrean
PrinteazaPastrav cu sfecla rosie si sos rece de hrean din: fileuri de păstrăv, cartofi, unt, sefla rosie, smantana, hrean, ulei.
Ingrediente:
- 4 fileuri de păstrăv
- 4 cartofi mari
- 50 g unt
- 1 sfeclă roşie
- 200 g smântână
- 1-2 linguriţe hrean ras
- 1 linguriţă ulei
Mod de preparare:
Speli cartofii şi îi pui la fiert în apă uşor sărată, fără să-i decojeşti.
Ii cureţi cât sunt fierbinţi şi îi tai în rondele de circa 1 cm grosime.
Presari feliile de cartofi cu sare, piper şi le stropeşti cu unt topit.
Rumeneşti uşor fiecare felie de cartof, într-o tigaie antiaderentă unsă cu puţin ulei sau unt topit.
Speli fileurile, le usuci între şervete şi le ungi cu ulei. Frigi fileurile pe grătarul încins, întorcându-le pe ambele părţi. Le sărezi după ce le-ai fript.
Fierbi sfecla sau o coci. O decojeşti şi o tai în cubuleţe sau bastonaşe.
Amesteci sfecla cu hrea- nul ras, smântână, uleiul şi un praf de sare.
Aşezi pe platou un strat de cartofi, pui fileurile, iar deasupra aşezi cubuleţe de sfeclă.
Serveşti păstrăvul cu sosul de hrean.
Pastrav cu sfecla rosie si sos rece de hrean
Pofta buna!
Păstrăv la Cuptor cu Măsline și Rozmarin
Păstrăv la Cuptor cu Măsline și Rozmarin din: pastravi, masline, ulei de masline, rozmarin, usturoi, sare, piper, lamaie, frunze de rozmarin. Este o rețetă ce îmbină aromele mediteraneene pentru a crea o experiență culinară elegantă și plină de savoare. Păstrăvul este preparat la cuptor, acoperit cu o crustă de măsline, rozmarin și ulei de măsline, […]
Pofta buna!