Pastrav cu sos de unt si verdeata

Printeaza

 Pastrav cu sos de unt si verdeata din pastrav faina, unt, lamaie, patrunjel, sare.

Ingrediente :Pastrav cu sos de unt si verdeata

  • 1 păstrăv
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri unt
  • 1 lămâie
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi păstrăvul, îl speli, îl tai în jumătate pe lungime şi îl dezosezi.

Treci apoi bucăţile de peşte prin făina amestecată cu un praf de sare şi le prăjeşti în unt încins.

Când sunt gata, le scoţi pe o farfurie şi le acoperi ca să rămână calde.

In untul în care ai prăjit peştele adaugi zeama de lămâie strecu­rată, pătrunjelul tocat şi fierbi sosul 2-3 minute, apoi îl torni peste păstrăvul prăjit.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Pastrav cu sos de sofran

Pastrav cu sos de sofran

Pastrav cu sos de sofran din: pastravi, rodie, patrunjel, vin, ulei de masline, coriandru, busuioc, lamaie, supa de carne, faina, smantana, suc de rodie, sofran, seminte de rodie, ceapa, usturoi, verdeturi de Provence, coriandru. Ingrediente: 3 păstrăvi 1 rodie 1 legătură pătrunjel 1 pahar de vin alb ulei de măsline coriandru busuioc lămâie Pentru sosul de […]

 

Salata de cartofi cu pastrav afumat

Salata de cartofi cu pastrav afumat

Salata de cartofi cu pastrav afumat din: cartofi, pastrav, mar, fasole verde, ceapa, rosii, salata verde, sare, iaurt, smantana, hrean. Ingrediente: 750 g cartofi 4 fileuri păstrăv afumat 1 măr 100 g fasole verde sare 30 g ceapă verde 80 g roşii 75 g salată verde 150 g iaurt 75 ml smântână 1 lingură hrean […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. A iesit bun pastravaul cu sos?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.