Pastrav cu sos

Printeaza

Pastrav cu sos din: pastrav, sare, faina, unt, lamaie.

Ingrediente:Pastrav cu sos

  • 6-8 păstrăvi
  • sare
  • 3 linguri cu făină
  • 3 linguri cu unt
  • 1/2 lămâie

 

 

Mod de preparare:

Curăţaţi păstrăvii de aripioare şi de cozi, goliţi-i, spălaţi-i cu multă apa rece şi lasaţi-i să se scurgă. Săraţi-i pe dinăuntru şi pe dinafară, treceţi-i prin faină şi prsyiţi-i in 2 linguri cu unt. Stropiţi cu zeamă de lămâie păstrăvii şi lăsaţi-i deoparte.

Sosul de faină în care s-a prăjit peştele mai primeşte 1 lingură cu unt, iar cand devine spumos, turnaţi sosul peste peşte. Serviţi peştele cald, cu felii de pâine prăjită şi felii subţiri de lămâie aşezate peste peşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.