Păstrăv la Folie cu Legume și Ierburi Aromate din: file de pastrav, morcov, dovlecel, ceapa rosie, rozmarin, foi de dafin, lamaie, sare, piper, ulei de masline extravirgin, frunze de patrunjel. Este o rețetă de pește simplă, dar sofisticată, care păstrează aromele naturale ale ingredientelor într-un pachet de folie. Legumele proaspete și ierburile aromate completează savoarea […]
Păstrăv cu spanac si ardei gras
PrinteazaPăstrăv cu spanac si ardei gras din: pastravi, spanac verde, ceapa, ardei gras, ulei, lamaie, sare, piper.
- 4 pastravi
- 1 kg spanac verde
- 1 ceapa mare
- 1 ardei gas rosu
- 100 ml ulei
- 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi păstrăvul, îl speli, îl scurgi de apă şi îl ştergi cu şerveţele absorbante, apoi îl presari cu sare şi piper şi îl tăvăleşti prin făină.
Prăjeşti peştele în 50 ml ulei bine încins, apoi când s-a rumenit bine pe ambele părţi, scoţi peştele pe şerveţele absorbante, după care îl cureţi de pieliţă şi îl stropeşti cu zeamă de lămâie.
Cureţi, speli bine spanacul şi îl căleşti în uleiul rămas împreună cu ceapa tocată mărunt şi ardeiul gras tocat mărunt.
Adaugi o ceşcuţă de apă şi laşi să fiarbă la foc mic 15-20 de minute sau până când se evaporă toată zeama din tigaie.
Serveşti câte un păstrăv la o porţie cu garnitură de spanac cald şi stropeşti totul cu zeama de lămâie.
Păstrăv cu spanac si ardei gras
Pofta buna!
Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi
Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi din: pastrav afumat, hribi, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, cartofi, smantana, sare, piper, verdeata. Descoperă rețeta noastră exclusivă de Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi, o combinație perfectă între savoarea tradițională românească și rafinamentul ingredientelor gourmet. Ușor de pregătit, această ciorbă este un festin pentru simțuri.” […]
Pofta buna!