Pastravi cu pesto de patrunjel din: pastravi, usturoi verde, ulei de masline extravirgin, lamaie, alune, sare, piper, patrunjel, cimbru. Ingrediente: 4 păstrăvi 1 legătură usturoi verde 100 ml ulei de măsline extravirgin ¼ lămâie 100 g nuci sau alune sare piper măcinat patrunjel cimbru Mod de preparare: Cureți peștii, îi speli bine, iar […]
Pastrav la tava
PrinteazaPastrav la tava din: pastrav, ceapa, ciuperci, rosii, vin alb, ulei, patrunjel.
- 1 kg pastrav sau salau
- 5 cepe
- 10 ciuperci albe
- 1 kg rosii
- 100 ml vin alb
- 4 linguri ulei
- 1 legatura patrunjel verde
Mod de preparare:
Cureţi păstrăvii (şalăul) de solzi şi de intestine şi îi speli foarte bine.
Tai roşiile şi ceapa felii, iar pătrunjelul îl toci mărunt, într-un vas de yena sau într-o tavă, aşezi un strat de felii de roşii, un strat de ciuperci bine spălate şi tăiate în felii şi un strat de ceapă.
Presari pătrunjel tocat şi aşezi peştele. Acoperi cu restul de roşii şi de ceapă, presari pătrunjel şi torni vinul şi uleiul.
Apoi introduci vasul în cuptor şi laşi să fiarbă timp de 30-40 de minute.
Pastrav la tava
Pofta buna!
poate iti place si:
Cum se prepara Pastrav in sos de lamaie (VIDEO)
Cum se prepara Pastrav in sos de lamaie din: pastravi, suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper si felii de lime. Ingrediente: 2 păstrăvi (800 g) sucul de la 2 lămâi 4-5 linguri ulei de măsline sare boabe de piper verde sau negru opțional felii de lime Cum se prepara Pastrav in sos […]
Pofta buna!