Pastrav umplut cu ardei din: pastravi, usturoi, vin, lamaie, nucsoara, rozmarin, patrunjel, ulei, ciuperci, porumb, ardei, morcov, telina, ardei, sare, piper, boia. Ingrediente: 4 păstrăvi 1-2 căţei de usturoi 1 pahar cu vin alb 1 lămâie nucşoară rozmarin verde pătrunjel verde ulei de măsline sare piper boia Pentru umplutura: 3-4 ciuperci proaspete 1 conservă mică […]
Pastrav umplut cu ciuperci pe pat de legume
PrinteazaPastrav umplut cu ciuperci pe pat de legume din: pastrav, morcovi, ceapa, telina, ciuperci, usturoi, rozmarin, vin rosu, ulei de masline, sare, piper.
- 4 păstrăvi
- 2 morcovi
- 1 ceapă
- 1 ţelină
- 200 g ciuperci
- 3-4 căţei de usturoi
- 2 crenguţe de rozmarin
- 200 ml vin rosu
- ulei de măsline
- sare
- boabe de piper
Mod de preparare:
Intr-o tavă pui ceapa, morcovii şi ţelina, toate tăiate cubuleţe. Le stropeşti cu ulei de măsline si le laşi la cuptor, să se pătrundă bine.
După ce i-ai curăţat şi spălat bine, umpli peştii cu rozmarin, ciupercile tăiate felii şi călite separat şi usturoiul zdrobit.
Pui peştii pe patul de legume, în tavă, sărezi şi piperezi, apoi dai din nou tava la cuptor, pentru 30 de minute.
Spre final, stropeşti peştele cu vinul roşu.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pastrav umplut cu ardei
Pastrav umplut cu branza
Pastrav umplut cu branza din: pastravi, suc de lamaie, unt, branza, spanac, faina, ou, smantana, sare, piper. Ingredinete: 4 păstrăvi suc de lămâie unt sare şi piper negru 100 g spanac tocat 100 g brânză nesărată 1 lingura faina 1 gălbenuş 2 linguri smântână acră coaja şi zeama de la 1 lămâie nucşoară Mod […]
Pofta buna!