Pastrav umplut cu ardei

Printeaza

Pastrav umplut cu ardei din: pastravi, usturoi, vin, lamaie, nucsoara, rozmarin, patrunjel, ulei, ciuperci, porumb, ardei, morcov, telina, ardei, sare, piper, boia.

Ingrediente:Pastrav umplut cu ardei

  • 4 păstrăvi
  • 1-2 căţei de usturoi
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1 lămâie
  • nucşoară
  • rozmarin verde
  • pătrunjel verde
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • boia

Pentru umplutura:

  • 3-4 ciuperci proaspete
  • 1 conservă mică de porumb
  • 1 morcov
  • 1/2 ţelină
  • 1 ardei gras
  • mărar verde
  • 1 lingură cu unt
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

Curăţă şi spală peştii, lasă-i să se zvânte un pic, condimentează-i cu sare, piper şi boia.

Sotează legumele pentru umplutură, tocate mărunt, în unt fierbinte. Când sunt gata, potriveşte gustul cu sare şi nucşoară şi aromatizează cu mărar verde.

Indeasă în peşti umplutura pregătită şi aşază-i în tava unsă cu ulei de măsline. Presară nucşoară, pătrunjel şi rozmarin, usturoiul bine pisat şi adaugă vinul.

Dă la cuptorul încins pentru 35-45 de minute.

Serveşte peştele cald, alături de cartofi natur, felii de lămâie şi verdeaţă proaspătă, după preferinţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.