Pastrav umplut la gratar
PrinteazaO reteta de pastrav umplut la gratar din: pastravi, ciuperci, ceapa rosie, ulei, rosii cherry, patrunjel, marar, coriandru, lamaie, sare si piper.
- 2 pastravi
- 300 g ciuperci
- 1 ceapa rosie
- 500 ml ulei
- 200 g rosii cherry
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 legatura coriandru
- 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati, spalati si taiati in feliute ciupercile. Spalati verdeata, scurgeti-o de apa si tocati-o marunt. Curatati, spalati si taiati ceapa julienne. Caliti in ulei ceapa 1-2 minute, apoi adaugati ciupercile si dupa 5 minute puneti verdeata tocata. Caliti toate acestea inca 5 minute la foc mic.
Curatati pastravul, spalati-l, apoi umpleti-l cu amestecul de ciuperci calite. Puneti pastravul umplut pe gratarul incins si frigati-l bine pe ambele parti pana se rumeneste frumos. Serviti-l cald, cu rosii cherry coapte si cu lamaie.
Pastrav umplut la gratar
Pofta buna!