Pastrav umplut cu legume din: pastravi, ciuperci, rosii, ulei, castravete, patrunjel verde, sare, piper si lamaie.
Ingrediente:
4 pastravi potriviti
1 kg ciuperci
400 g rosii
200 ml ulei
1 castravete
patrunjel verde
sare
piper
1 lamaie
Mod de preparare:
Cureţi peştele, îl treci prin făină, adaugi sare şi piper după gust şi apoi îl prăjeşti în ulei. Căleşti ciupercile tăiate felii şi apoi umpli peştele cu ele.
Tai ceapa, roşiile, castravetele şi le căleşti şi pe ele în ulei. Presari peste peşte pătrunjel verde tocat şi serveşti preparatul cald.
Pastrav umplut cu branza din: pastravi, suc de lamaie, unt, branza, spanac, faina, ou, smantana, sare, piper. Ingredinete: 4 păstrăvi suc de lămâie unt sare şi piper negru 100 g spanac tocat 100 g brânză nesărată 1 lingura faina 1 gălbenuş 2 linguri smântână acră coaja şi zeama de la 1 lămâie nucşoară Mod […]
Pastrav umplut aromat din: pastrav, ulei, lamaie, unt, ceapa, orez, condimente, scortisoara, migdale, alune. Ingrediente: 1 păstrăv de aprox. 1 kg 12 frunze de viţă-de-vie mari, spălate 30 ml ulei 1 lămâie şi 1 limetă, feliate, pentru a servi Pentru umplutura: câte 15 ml ulei de măsline şi unt 1 ceapă, mărunţită 200 ml orez […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.