Păstrăv cu verdeţuri şi lămâie

Printeaza

Păstrăv cu verdeţuri şi lămâie din: pastravi, ulei de masline, sare, piper alb, marar, patrunjel, lamai, unt.

 

Ingrediente:Pastrav_cu_verdeturi_si_lamâie

  • 2-4 pastravi curatati
  • ulei de masline
  • sare si piper alb, dupa gust
  • 3-4 linguri marar si patrunjel tocat
  • 3-4 lamai
  • unt

 

 

Mod de preparare:

Ungeţi bine cu ulei păstrăvii, condimentaţi cu sare şi piper.

Tăiaţi 3 lămâi în felii subţiri şi umpleţi păstrăvii cu verdeaţă tocată şi felii de lămâie.

Păstraţi felii de lămâie pe care le puneţi pe deasupra peştilor. Stoarceţi lămâia rămasă şi stropiţi peştii cu zeama.

Ungeţi păstrăvii cu unt şi aşezaţi-i într-un coş pentru fript peşte.

Frigeţi-i cca 6 min pe fiecare parte, până se rumenesc frumos, cu grătarul plasat la cca 15 cm de jar. Serviţi-i imediat, cu lămâie.

Păstrăv cu verdeţuri şi lămâie

Pastrav_cu_verdeturi_si_lamâie

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

File de pastrav la gratar

Pastrav cu sos de portocale

Pastrav cu sos de portocale din: pastrav, portocala, vin, ulei, unt, smantana, capere, sare, piper. Ingrediente: 500 g pastrav zeama de la o portocală 1 portocală pentru decor 50 g unt 125 g smântână 1 borcan cu capere (100 g) 1 pahar cu vin alb ulei de măsline sare piper alb piper negru   Mod […]

Aspic asortat cu 3 umpluturi

Pastrav in aspic

Pastrav in aspic din: pastrav, morcov, ceapa, dovlecel, usturoi, lamaie, gelatina. Ingrediente: 2 păstrăvi 1 morcov 1 ceapă 1 păstârnac 1 dovlecel tăiat cubuleţe 5 căţei usturoi zdrobiţi 1 lămâie 3 pliculeţe gelatină frunze de ceapă verde, tăiate fin sare piper 1 ardei gras roşu   Mod de preparare: Cureţi peştii de solzi şi îi […]

 

Pastrav cu coriandru la cuptor

Pastrav cu coriandru la cuptor

Pastrav cu coriandru la cuptor din: pastrav, coriandru, ceapa verde, ardei iuti, telina, usturoi, sos de soia, lamaie, ulei de susan, ardei, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 1 păstrăv 1 legătură coriandru verde 2 legături ceapă verde 1 bucată mică de ghimbir 2 ardei iuţi roşii 1 legătură ţelină verde 3 căţei de usturoi 2 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.