Pastrav in aspic din: pastrav, morcov, ceapa, dovlecel, usturoi, lamaie, gelatina. Ingrediente: 2 păstrăvi 1 morcov 1 ceapă 1 păstârnac 1 dovlecel tăiat cubuleţe 5 căţei usturoi zdrobiţi 1 lămâie 3 pliculeţe gelatină frunze de ceapă verde, tăiate fin sare piper 1 ardei gras roşu Mod de preparare: Cureţi peştii de solzi şi îi […]
Păstrăvi a la grec
PrinteazaPăstrăvi a la grec
- păstrăvi
- sare
- sos a la grec
- lămîie
Mod de preparare:
Se curăţă şi se spală păstrăvii, se sărează, se pun într-o tavă, se ung cu ulei şi se dau la cuptor bine încins maximum 20 min.
Supă ce s-au rumenit se scot uşor cu o paletă ca să nu se fărîmiţeze şi se aranjează pe platou. Se toarnă deasupra un sos a la grec şi se decorează cu felii de lămîie.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Pastrav umplut cu branza
Pastrav umplut cu branza din: pastravi, suc de lamaie, unt, branza, spanac, faina, ou, smantana, sare, piper. Ingredinete: 4 păstrăvi suc de lămâie unt sare şi piper negru 100 g spanac tocat 100 g brânză nesărată 1 lingura faina 1 gălbenuş 2 linguri smântână acră coaja şi zeama de la 1 lămâie nucşoară Mod […]
Pastrav cu coriandru la cuptor
Pastrav cu coriandru la cuptor din: pastrav, coriandru, ceapa verde, ardei iuti, telina, usturoi, sos de soia, lamaie, ulei de susan, ardei, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 1 păstrăv 1 legătură coriandru verde 2 legături ceapă verde 1 bucată mică de ghimbir 2 ardei iuţi roşii 1 legătură ţelină verde 3 căţei de usturoi 2 […]
Pofta buna!