Păstrăvi cu smantana la cuptor
PrinteazaPăstrăvi cu smantana la cuptor din: pastravi, smantana, ulei, ceapa, usturoi, marar, lamaie, sare, piper.
- 6 păstrăvi miri
- 400g smântână
- 100ml ulei
- 1 ceapă mică
- l căţel de usturoi
- 1 leg. mărar
- lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă peştele, se spală şi se scurge bine de apă. Se presară cu sare şi piper, apoi se prăjeşte câte 4-5 minute pe fiecare parte în ulei, după care se pune într- o tavă adâncă.
Se toacă mărunt mărarul, usturoiul şi ceapa, se amestecă cu smântână şi se toarnă compoziţia în tavă peste peşte.
Se pune tava în cuptorul încins şi se coace peştele la foc potrivit circa 30 de minute sau până când se rumeneşte frumos pe deasupra.
Se servesc păstrăvii fierbinţi, imediat ce i-ai scos din cuptor.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pastrav cu smantana la cuptor
- pastrav cu smantana
Foarte bun pastravii cu smantana