Păstrăvi cu smantana la cuptor

Printeaza

Păstrăvi cu smantana la cuptor din: pastravi, smantana, ulei, ceapa, usturoi, marar, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Păstrăvi cu smantana la cuptor

  • 6 păstrăvi miri
  • 400g smântână
  • 100ml ulei
  • 1 ceapă mică
  • l căţel de usturoi
  • 1 leg. mărar
  • lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele, se spală şi se scurge bine de apă. Se presară cu sare şi piper, apoi se prăjeşte câte 4-5 minute pe fiecare parte în ulei, după care se pune într- o tavă adâncă.

Se toacă mărunt mărarul, usturoiul şi ceapa, se amestecă cu smântână şi se toarnă compoziţia în tavă peste peşte.

Se pune tava în cuptorul încins şi se coace peştele la foc potrivit circa 30 de minute sau până când se rumeneşte fru­mos pe deasupra.

Se servesc păstrăvii fierbinţi, imediat ce i-ai scos din cuptor.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pastrav cu smantana la cuptor
  • pastrav cu smantana

1 comentariu

  1. Foarte bun pastravii cu smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.