Pastravi cu umplutura de ceapa si patrunjel
PrinteazaPastravi cu umplutura de ceapa si patrunjel din: pastravi, lamaie, ceapa, pătrunjel, piper rosu, ulei, sare de mare.
Ingrediente:
- 4 x 200 g păstrăvi
- 2 lămâi
- 2 cepe
- 1 legătură de pătrunjel
- piper rosu
- 2 linguri cu ulei
- sare de mare
Mod de preparare
Spală păstrăvii curăţaţi şi tamponează-i cu şerveţele de hârtie care să absoarbă excesul de apă. Dă-i cu sare şi piper roşu proaspăt măcinat pe interior şi exterior, stropeşte-i cu zeama de la o lămâie. Pune-i într-un castron şi lasă-i să stea un sfert de oră.
Curăţă cepele şi taie-le julien. Pune-le într-un castronel împreună cu pătrunjelul verde tocat mărunt şi amestecă totul.
Unge peştii cu ulei şi umple-i cu amestecul de ceapă şi pătrunjel. Aşază-i într-o tavă unsă cu ulei şi dă-o la cuptorul încins 15-20 de minute, pe fiecare parte.
Serveşte-i cu legume sotate, cartofi fierţi şi felii de lămâie coapte pe grătar.
Pastravi cu umplutura de ceapa si patrunjel
Pofta buna!