Pastrav cu coriandru la cuptor din: pastrav, coriandru, ceapa verde, ardei iuti, telina, usturoi, sos de soia, lamaie, ulei de susan, ardei, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 1 păstrăv 1 legătură coriandru verde 2 legături ceapă verde 1 bucată mică de ghimbir 2 ardei iuţi roşii 1 legătură ţelină verde 3 căţei de usturoi 2 […]
Pastravi la cuptor cu garnitura de sote de bureti
PrinteazaPastravi la cuptor cu garnitura de sote de bureti din: pastravi, bureti, ceapa, usturoi patrunjel, bulion, ulei, sare, piper, vin.
- 6 păstrăvi
- 400 g bureţi
- 1 ceapă
- 4 căţei de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel
- 2 linguri de bulion pastă
- 100 g ulei
- sare
- piper
- 1/2 pahar vin
Mod de preparare:
Păstrăvii se spală bine, se aşază pe un nlatou de metal uns cu ulei, se dă sare şi piper şi se dau la cuptor 8 minute.
Separat se sotează în ulei ceapa şi usturoiul tocate, apoi se adaugă verdeaţa tocată, sare, piper şi vin.
Bureţii se sotează în ulei şi se mai dau la cuptor 5 minute.
Se servesc fierbinţi napaţi cu sosul respectiv.
Pofta buna!
poate iti place si:
File de pastrav la cuptor
File de pastrav la cuptor din: file de pastrav, telina, praz, otet, ceapa, vin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi file de păstrăv (circa 100 g fiecare) 30 g telină 30 g praz 10 g busuioc, pătrunjel, cimbru 80 g ceapă murată 20 ml oţet balsamic 30 ml vin alb 50 ml fumet de peşte […]
Pastrav la cuptor, in folie
Pastrav la cuptor, in folie din: pastrav, coriandru, ceapa verde, ardei iuti, telina, usturoi, sos de soia, lamaie, ulei de susan, ardei, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 1 păstrăv 1 legătură coriandru verde 2 legături ceapă verde 1 bucată mică de ghimbir 2 ardei iuţi roşii 1 legătură ţelină verde 3 căţei de usturoi […]
Pastrav cu legume si busuioc la cuptor
Pastrav cu legume si busuioc la cuptor din: ardei gras, ulei de masline, ceapa, usturoi, vin alb, bulion, rosii cherry, capere, masline, busuioc, pastrav, sare, piper. Ingrediente: 2 ardei graşi roşii 4 linguri ulei de măsline 2 cepe tocate 1 căţel de usturoi tocat 50 ml vin alb 100 g bulion 250 g roşii cherry […]
Pofta buna!