Pastravi cu fasole verde
PrinteazaO reteta de pastravi cu fasole verde din: pastravi, ceapa verde, usturoi verde, fasole verde, vin alb, cimbru verde, ulei de masline, sare si piper.
- 4 pastravi mai mari
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura usturoi verde
- 500 g fasole verde
- 250 ml vin alb
- 1 legatura cimbru verde
- 6 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi peştii, spălaţi-i, ştergeţi-i şi umpleţi-i cu o pastă formată din usturoi, ceapă, cimbru (tocate mărunt), sare şi piper, pisate împreună într-un mojar. Puneţi peştii la cuptor, la foc potrivit, într-o tavă unsă cu ulei.
Condimentaţi-i cu sare şi piper şi turnaţi vinul. Ţineţi tava la foc potrivit până când scade sosul format, apoi puneţi în tavă fasolea verde şi ţineţi preparatul la cuptor până când carnea şi legumele sunt rumenite uniform.
Pastravi cu fasole verde
Pofta buna!