Păstrăvi in aspic

Printeaza

Păsrtrăvi in aspic

Ingrediente:Păstrăvi in aspic

  • 4 păstrăvi de câte 250-3500 g fiecare
  • zarzavat pentru supă ((morcov, rădăcină de pătrunjel, păstârmac, o ceapă)
  • o foaie de dafin
  • 4 foi die gelatină
  • 300 g ciuperci

 

Mod de preparare:

Păstrăvii (curăţaţi şi spă­laţi) se fierb împreună cu zarzavatul (cu­răţat, spălat şi tăiat în jumătăţi sau sferturi) şi cu ciupercile (curăţate şi spălate). Se scot apoi peştii pe un pla­tou mai adânc.

Se aşază ciupercile îm­prejurul lor, apoi se strecoară zeama şi se dizolvă în ea foile de gelatină, ames-tecându-se bine. Se toarnă zeama pes­te păstrăvi şi ciuperci şi se dă platoul la rece, pentru ca să se prindă aspicul.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place pastravul, e un peste bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.