Păstrăvi in sos de unt

Printeaza

Păstrăvi in sos de unt

Păstrăvi in sos de unt

Ingrediente:

  • 4 păstrăvi de câte 250-300 g fiecare
  • 4 linguri de zeamă de lămâie
  • 150 g unt
  • 80 g făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Păstrăvii se curăţă, se spală, se dau prin făină şi se prăjesc în jumătate din cantitatea de unt.

Se scot pe o farfurie, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie, după care se toarnă peste ei restul de unt topit, fierbinte.

Păstrăvi în sos de unt

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.