Pastravi inveliti in bacon

Printeaza

Pastravi inveliti in bacon din: pastravi, bacon, lamaie, ustuoi, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Pastravi_inveliti_in_bacon

  • 4 păstrăvi
  • 12 felii bacon
  • 1 lămâie
  • 4 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Păstrăvul se curăţă, se spală şi se usucă. Se asezonează cu sare, piper şi se umple cu usturoi feliat şi lămâie.

Fiecare păstrăv se înfaşoară în feliile de bacon, părţile de la cap şi coadă se lasă goale.

Se aşază într-o tavă tapetată cu puţin ulei, se presară cu piper şi se prăjesc în cuptorul fierbinte câte 20 minute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.