Păstrăvi in aspic

Printeaza

 Păstrăvi in aspic

Ingrediente:Păstrăvi in aspic

  • păstrăvi
  • sare
  • oţet
  • aspic de peşte
  • vin roşu
  • aspic

 

Mod de preparare:

Se fierbe păstrăvul, se curăţă de piele şi se aranjează pe un platou deasupra unui strat de aspic de peşte, de grosimea unui deget. Aspicul pentru păstrăvi se colorează şi se aromează cu vin roşu de calitate superioară.

Se decorează fiecare păstrăv în parte, se lasă să se răcească, glasindu-se apoi cu aspic. Se lasă din nou să se răcească, apoi se modelează spaţiile dintre păstrăvi şi marginile platoului cu aspic tocat, crutoane şi crutoane din aspic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.