Păstrăvi pe grătar

Printeaza

Păstrăvi pe grătar din: unt, pastravi, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Pastravi_pe_gratar

  • 100 g unt
  • 6 păstrăvi proaspeți
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăță păstrăvii și se spală bine. În interiorul fiecărui pește se pune un cubuleț de unt și se presară sare și piper.

Pe exterior se ung cu ulei. Se pun păstrăvii într-un grătar special pentru pește. Se frig câte 15 minute pe fiecare parte.

Păstrăvi pe grătar

Pastravi_pe_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.