Pastravi prajiti cu mamaliguta

Printeaza

Pastravi prajiti cu mamaliguta din: pastravi, unt, smantana, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 130-200 g păstrăvi
  • 10 g unt
  • 1 lingură smantanâ
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se curăţă păstrăvii, se spală, se scurg şi se pră­jesc în untul cald (într-o tigaie smălţuită), întorcandu-se pe ambele părţi, avand grijă să rămană întregi.

Cand sunt bine fripţi şi în interior, se adaugă smantană şi verdeaţa deasupra.

Se servesc cu mă­măliguţă caldă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.